Клуб „Блясък“ отпразнува 3-ия си рожден ден

снимки: клуб „Блясък“

 

ОТ РУБРИКАТА "СТАНИ АВТОР"

 

Танцов клуб "Блясък" навърши 3 години. Празникът за рождения ден на благоевградския клуб бе изпълнен с веселие, танци и много усмивки.

Лидия Томова, която е хореограф на клуба, пожела на всички свои възпитаници да са живи и здрави и да запазят своя блясък в сърцата си.

Децата изненадаха ръководителката си с много букети и подаръци.

Близо 100 почитатели на танцовото изкуство и приятели на клуб "Блясък" станаха свидетели на тържеството по случай 3-ия рожден ден. Специални гости бяха Бранимир Митов-Брано и Пролет Трифонова от Благоевградски младежки театър, които направиха страхотно парти за децата. 

Дни след бурния купон децата взеха участие във Фестивал "Утринна звезда" - Банско, където се представиха отлично и грабнаха първо място в раздел "Характерни танци" и трето място в категория "Спортни танци".

С медал си тръгна и Росица Кичеец за своето соло "Пинко розовата пантера".

Никол Соева и Димитър Тагарев взеха медали за шоу "Маската", а Йордан Иванов и Ива Стамболийска се зарадваха на своя пръв медал с джаз шоу "Money, money".

Повечето танци бяха дебютни, но децата се справиха с това начинание и показаха на публиката и на журито, че заслужават аплодисменти и награди.

Този месец предстой съвместен проект на Благоевградски младежки театър и клуб "Блясък", който ще бъде представен на 23 декември от 16 часа в зала "Яворов".

 

снимки: клуб „Блясък“
снимки: клуб „Блясък“
снимки: клуб „Блясък“
снимки: клуб „Блясък“

КОМЕНТАРИ

hristina sokolova16:03 - 16.01.2013
.. ayy sladurkovcii :* .. obicham vi vsichkii :*********
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK