Танци, музика и детски усмивки на откриването на новата зала на клуб „Блясък”

снимки: Ралица Георгиева

Приятни емоции, забавно шоу и детски усмивки изпълниха новата зала на танцов клуб „Блясък” в Бизнес центъра срещу хотел „Ален мак”. Лентата преряза основателката на клуба Лидия Томова в присъствието на много свои приятели и почитатели на танцовото изкуство.

Малките танцьори от клуба посрещнаха гостите по стар български обичай с хляб и здравец, облечени в народни носии. С пожелание за сбъднати мечти младата основателка на танцовата школа приветства присъстващите. Програмата откриха студенти по Българска народна хореография  към ЮЗУ „Неофит Рилски” .

Атрактивни костюми, увереност и танцови умения показаха и малките танцьори на клуба, които споделиха своето огромно удоволствие от танците и новата зала, в която ще могат да репетират. Любовта им към танцовото изкуство пролича от радостта, въодушевлението и артистичното им поведение, което демонстрираха пред родители и гости.

Специален гост на откриването бяха директорът на Благоевградски младежки театър Бранимир Митов и екипът му, който се погрижи за озвучаването и осветлението.

 

снимки: Ралица Георгиева
снимки: Ралица Георгиева
снимки: Ралица Георгиева
снимки: Ралица Георгиева

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK