Талант от Симитли се подиграва с Милан

Радослав Кирилов, снимка: sportal.bg, архив

Българският капитан на дубъла на Киево, Радослав Кирилов продължава отличното си представяне в шампионата Примавера. 19-годишният стрелец от Симитли този път скри топката на дубъла на шампиона Милан. "Летящите магарета" от Верона надвиха с 3:1 "росонеритe", като Ради се изяви най-сериозно в 30-та минута на мача. Тогава българинът размина като на шега двама миланисти, единият от които бе звездата от първия тим на гранда Филип Мексес. Френският национал се възстановява от травма и бе включен от треньора Алдо Долчети в състава на дубъла на "червено-черните".

Кирилов финтира Мексес, след което опитният бранител го изрита в наказателното поле и реферът посочи бялата точка. Нашенецът не остави шансове на вратаря на Милан и реализира. Това е пети гол за Кири от пет изиграни мача през новия сезон, с което младежкият национал на България продължава с прекрасните си игри. Загубата от Киево пък бе първа за Милан в новото първенство, след като досега младите надежди на колоса от "Сан Сиро" имаха три победи от три срещи.

 

КОМЕНТАРИ

gt00:05 - 04.10.2011
Bravo, Radi, prodaljavai v sa6tiq duh
вс09:33 - 30.09.2011
абе вие сте изтрщели бе, кай на кой се подиграва. Само приознасяането на имаето Милан редом с това на симитли ( с кмет - селяк на годината) е признак на пълна психична деградация
Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK