Такси блъсна ученичка в Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

Такси блъсна ученичка в Благоевград. Момичето, което по време на инцидента говорело по GSM-си, не е пострадало сериозно. Пътния инцидент станал към 19 часа снощи на бул. „Дим. Солунски”. Ученичката от с. Селище, която учи в Благоевград, пресичала, за да хване автобуса си от автогарата. Отвлякла вниманието си с разговора по телефона, тя е блъсната от преминаващо такси.

Шофьорът веднага качил пострадалото дете и тръгнал към Спешения център. Преди поликлиниката обаче момичето казало, че е добре и поискало да го върне на автогарата. Междувремнно се обадило на свой близък. Той дошъл да търси пострадалата в Спешния център, но дежурните казали, че при тях не е идвал пострадал от ПТП.

Това чул намиращия се в СПО н-к на КАТ Дичо Чобанов, който придружавал своя близка, която имала нужда от лекарска помощ. Той уведомил подчинените си за инцидента.

Таксиметровият автомобил е открит, в него била и пострадалата ученичка. Тя е прегледана, имала само охлузни рани, след което е освободена за домашно лечение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK