Такси блъсна 10-годишна ученичка на пешеходна пътека

снимка: infomreja.bg

Такси блъсна 10-годишна ученичка на пешеходна пътека в Благоевград.Пътният инцидент, който е втори на пешеходна пътека в града за по-малко от 20 часа, стана към 13 часа на бул. „Ал. Стамболийски”. Четвъртокласничката Славина Георгиева пресичала булеварда от пазара към СОУИЧЕ, когато е блъсната от такси "Рено" на фирма „Динамик”. Пострадалата ученичка е транспортирана с линейка до МБАЛ-Благоевград, за щастие няма сериозни травми. Пробата за алкохол на водача на таксито е отрицателна.

По-рано ИНФОМРЕЖА съобщи, че снощи лек автомобил блъсна на пешеходна пътека 20-годишна студентка в УНСС-София. Пострадалата бе приета в отделението по ортопедия на МБАЛ със счупена ръка.

КОМЕНТАРИ

Иван09:34 - 19.09.2011
Искам да изразя възмущението си към преминавашите на червен светофар автомобили.Става въпрос за светофара на пошеходната пътека на младежкия дом.Повечето автомобили не спират нито на пешеходците,нито на червен светофар.Също така по-надоло до /бившия ресторант "златното пиле"-проблемът е същия,че никой не спира на пешеходната пътека.Според мен единственият начин за разрешаване на този важен и животозастрашаващ проблем е монтирането на камери.
Симо19:27 - 17.09.2011
Както всяка година, така и тази в района на няма и грам полицай. Ало полицията във всички училища учат децата ни, а не само при районното ви, да отчитате работа. И после цял ден на хранилката при младежкия дом се закачихте. Вместо да пазите децата спирахте коли. А и вечерта не се усетихте да пратите полицай там.
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK