Тайна любовна авантюра и комични ситуации в Деня на влюбените

Снимки: ДТ "Никола Вапцаров"

От 19:00 часа тази вечер Драматичен театър „Никола Вапцаров”- Благоевград представя комедията „Секс по английски” по Рей Галтън и Джон Антробс.    

Новото заглавие в афиша на театъра разказва за тайната любовна авантюра на Едуард (Александър Митев) – женен шеф на голяма фирма, и Вирджиния (Аделина Томова) – негова секретарка и любовница.

Една безумна нощ, кражба, необичайни ситуации, типичен англосаксонски хумор. Кой е „свил” панталоните на Едуард!?

Колко оплетен в комични ситуаци ще се окаже той – без дрехи,  заедно с министъра на вътрешните работи, Чарлз (Теодор Куков) и Пени (Пепа Манева) – неомъжената съквартирантка на Вирджиния.

Жанет Керанова влиза в ролята на полицай, таен агент, а в търсенето на министъра настъпват неочакваните обрати.

Сценичният вариант и постановката са дело на Костадин Бандутов, сценографията на Георги Славков.

Програмата на театъра за месец февруари продължава с представлението „Вампир” от Антон Страшимиров. То е част от репертоара на ДТ „Никола Вапцаров“ от 2016 година, когато откри театралния сезон в Благоевград.

По-рано този месец актрисата на Драматичен Театър "Никола Вапцаров" – Благоевград, Албена Чобанова, получи номинация за "ИКАР" 2017, в категорията ВОДЕЩА ЖЕНСКА РОЛЯ за Малама във „Вампир“, режисьор Маргарита Мачева.

На 22.02.15 г. /сряда/, от 19:30 часа отново ще се играе „Боряна” - едно от най-успешните представления за 2014 година.

В края на месеца, на 27 февруари, зрителя го очаква истински световъртеж от смях. Френската комедия „СВЕТОВЪРТЕЖ”, през погледа на Огнян Спиров и Биляна Дилкова, обещава да е новото хитово заглавие в календара на Благоевград.

Билети на касата на Драматичен театър "Никола Вапцаров" - Благоевград или в мрежата на bgbileti.com.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK