Обявиха най-добрите спортисти на община Гоце Делчев за 2018 година

Снимка: Infomreja.bg

Тази вечер в зала „Арена Неврокоп“ – град Гоце Делев, се състоя стилно тържество, на което бяха обявени най-добрите спортисти за отиващата си вече 2018 година.

За определяне на победителите от значение бяха гласовете от анкетите във Фейсбук, точките, дадени от специално сформиран за целта екип, състоящ се от членовете на Постоянната комисия по спорт в Общински съвет – Гоце Делчев, експерт от Общинската администрация и представители на медиите, както и успехите на спортистите през календарната 2018 година от международни, републикански и областни надпревари.

Класирането е в две категории – до 18-годишна възраст и над 18-годишна възраст. Първата номинация е за ОТБОР НА ГОДИНАТА – КАТЕГОРИЯ МЛАДЕЖИ, ЮНОШИ И ДЕВОЙКИ ДО 18 ГОДИНИ.

На първо място в тази категория е Клуб по карате киокушин „Ронин“ с треньори Стоян Златев и Петър Темелков. На второ място е Футболен клуб „Неврокоп – 1“ с треньори Андон Калайджиев и Благой Плевнелиев.

И на трето място - Спортен клуб по тенис на маса „Пирин - 2017“ –  град Гоце Делчев, с треньор Николай Тонев. Отбор на годината над 18 години е отборът на Хандбален клуб „Пирин“ – Гоце Делчев.

За ТРЕНЬОР НА ГОДИНАТА беше обявен Николай Пиргов от ХК „Пирин“ – Гоце Делчев. Второто място зае Стоян Златев – треньор на Клуб “Ронин“, а третото - Андон Калайджиев от ФК „Неврокоп“.

В категорията СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА – МЛАДЕЖИ, ЮНОШИ, ДЕВОЙКИ ДО 18 ГОДИНИ победител от анкетата във Фейсбук е Георги Ячков от Карате клуб „Ронин“.

Номинирани според оценката на феновете, комисията и спортните постижения са: Абдула Кичуков, Кирил Кирчев, Николай Мавродиев и Румяна Дамбалова от ФК „Пирин“ – Гоце Делчев, Николай Атрев и Борислав Партенов от ХК „Пирин – 64“, Ралица Русева и Деана Попова от Клуб по художествена гимнастика „Пирин ЕМ“, Христо Дарев и Георги Марков от Спортен клуб по тенис на маса „Пирин – 2017“, Георги Алмишев, Енесмустафа Хаджи , Георги  Хаджиев и Петър Ташков от Карате клуб „Ронин“.

Победител в категорията СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА – МЛАДЕЖИ, ЮНОШИ И ДЕВОЙКИ е Георги Ячков от Карате клуб „Ронин“. След него се нарежда Андон Пендичев от ХК „Пирин – 64“ за деца, родени през 2005-а, 2006-а година. На трето място е футболистът Валентин Джагълов – вратар на ФК „Пирин“- град Гоце Делчев.

Анкетата във Фейсбук посочва за СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА НАД 18 ГОДИНИ футболиста Ангел Лясков. Според сумарната оценка на първо място е Костадин Кърджалийски – състезател по кикбокс. На второ място е футболистът на ФК „Черно море“ – Варна, Васил Панайотов. На трето място се нарежда футболистът на ЦСКА – София, Ангел Лясков.

Наградите на победителите бяха връчени от Николай Джингаров – председател на Постоянната комисия по спорт към Общински съвет-Гоце Делчев, Ангел Гераксиев – председател на Общинския съвет, и Владимир Москов – кмет на Община Гоце Делчев.

На тържеството присъстваше и народният представител Богдан Боцев, който е председател на Управителния съвет на Хандбален клуб „Пирин – 64“. Той поздрави спортистите и ръководството на Общината за това, че подпомага спорта.

„Няма клуб, няма състезател, който да не бива подкрепен. В Гоце Делчев има много развит спорт и много доказани спортисти“, заяви в заключение Боцев.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK