18 случая на коронавирус за седмица в Кюстендилско

Снимка: Infomreja.bg

Положителни проби има в Кюстендил, Дупница, Сапарева баня Бобошево и Кочериново

Само 18 са положителните случаи с Ковид-19 в област Кюстендил за периода 14 - 20 юни включително. Положителни проби има от общините: Кюстендил – 13, Дупница – 2, в Сапарева баня, Бобошево и Кочериново има по 1 новозаразен, съобщават от Областния оперативен щаб.

През изминалата седмица в област Кюстендил са поставени 1615 дози ваксини, като с първи прием са 601, а с втори – 1014. От началото на имунизационната кампания в областта са поставени 30 104 дози. Като лицата със завършен имунизационен цикъл са общо 14 365.

Към този час в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в град Кюстендил са хоспитализирани 10 души. Двама от тях са на интензивно лечение, останалите са в средно тежко и сравнително стабилно състояние.

В Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница са хоспитализирани двама души, които са в сравнително стабилно общо състояние.

Към днешна дата в Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски – 2003“, град Дупница са настанени за лечение двама пациенти, които са в средно тежко състояние.

Има починал 76-годишен мъж, с придружаващи заболявания, от община Кюстендил. Областният оперативен щаб поднася искрени съболезнования на семейството и близките на починалия.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK