Съветниците в Кюстендил си обещаха да работят за по-доброто бъдещето на града и общината

снимки: Нора Василева, infomreja.bg

“Ние от ГЕРБ сме за едно разумно, прозрачно и ясно управление, както и за използване на ресурсите на общината с цел превръщането й в едно добро място за живеене. Ще приемем всички разумни предложения. Нашият общ приоритет на всички съветници се казва Кюстендил. Нека се изправим пред проблемите на града и общината и по категоричен начин да ги разрешим”, заяви oт името на ПП “ГЕРБ” общинският съветник Никола Татарлиев. Той поздрави всички избрани кметове на населени места, кмета на община Кюстендил и всички съветници.

Общинският съветник Тодор Кузманов се обърна от името на групата съветници от коалиция "Кюстендил" към всички избрани съветници с думите:

"Надявам се, че ще работим всички с консенсус за довършване на започнатото от предишния етап. Кюстендилци очакват европейско развитие на града си през следващите 4 години. Нека заложим на чувството за общност и съпричастност при местните проблеми и изпълнението на общинските програми. Ние от коалиция "Кюстендил" ще бъдем за едно компетентно и честно управление", заяви Кузманов

Той обяви, че съветниците от коалиция "Кюстендил" са за запазване на ротацията при избора на председател на ОбС- Кюстендил.

От групата общински съветници на БСП обявиха, че ще работят за достъпна за всеки един гражданин общинска администрация, както и за прозрачност в Общинския съвет.

"Ние от БСП изказваме благодарност на всички, които ни подкрепиха на тези избори. В този мандат ще работим и ще подкрепяме всички предложенията, които са в полза на гражданите на Община Кюстендил. Всички граждани са равнопоставени, независимо в коя част на общината живеят. Ще се борим за реализация на всички добри идеи от нашата програма", заяви общинският съветник Мая Шишкова.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK