Иван Попадинов е новият „Мини Мистър Гърмен", Габриела Лалева за втора година спечели сърцата на публиката

"Мини Мистър Гърмен" стана Иван Попадинов, снимки: Личен архив

Пореден и незабравим празник по случай Деня на детето – 1-ви юни, организираха вчера в парка на Гърмен читалище „Искра 1924“, Инициативен комитет от майки и общинската администрация начело с кмета Минка Капитанова, която подари на децата приказна разходка с атрактивното влакче.

Това бе четвъртото издание на първоюнския празник за децата на Гърмен и общината, който премина при стройна организация и много емоции за участниците и многобройнната публика от деца, родители и жители на общината.

В богатата музикална програма участваха малчуганите от Детска градина „Брезичка“ – с. Гърмен, Вокална група при СУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Гърмен и ученици от III „а“ клас от СУ „Йордан Йовков“ – с. Рибново с началната учителка Фатме Хатип и очарователните танцьори от групата на Надя Атанасова.

За поредна година организаторите на първоюнското тържество в Гърмен проведоха и атрактивния конкурс „Мини Мис и Мини Мистър Гърмен“, а за първи път в модното дефиле се включиха и прекрасни манекенки с национални носии.

Миската от миналата година Габриела Лалева за втора поредна година завоюва сърцата на голямата публика и стана носител на короната Мини мис – Гърмен, второто място в конкурса  завоюва като подарък за рождения си ден Василена Цветкова, а третото място в конкурса зае чаровната Фикрие Уланова от Рибново. 

За Мини Мистър Гърмен бе единодушно избран Иван Попадинов. 

Наградите и тази година бяха осигурени от Общинския съвет на БСП с председател Янка Топалова, общинското ръководство на ПП ГЕРБ с председател Верхад Ислямов и местни фирми.

Голямата празнична торта подари на малчуганите Никола Терзиев – управител на месарски магазин в Гърмен.

 

Кметът Минка Капитанова
Фикрие Уланова
Габриела Лалева за втора година стана "Мини Мис Гърмен"

КОМЕНТАРИ

От Павликени22:47 - 04.06.2017
От завист коментарите Ви са неправописно издържани! Аз съм родител изключително доволна от професионализма на г—жа Надя Атанасова— Шушутева ! PS. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА ГРАМОТНОСТТА СИ УВАЖАЕМИ КОМЕНТАТОРИ !
до шуши14:56 - 03.06.2017
На крив к.р и козината му пречи!!!
учител14:51 - 03.06.2017
пуснете я да изтече в канала тази комплексарка ,само фасони и нищо друго била хореографка - праз голям
боже пази от гърменлии14:43 - 03.06.2017
Боже пази от гърменски пачаури да съсипеш такъв красив празник на децата заради едно име . А щом е измислена информацията дали и ви не се измислени герои . Сраму за такива двулични хора .

FACEBOOK