Съветниците от Гоце Делчев допълниха с още пет имота Програмата за управление и разпореждане с общинска собственост

Снимка: Infomreja.bg, архив

Общинските съветници от ОбС - Гоце Делчев с положителен вот одобриха внесеното предложение от кмета на общината Владимир Москов за допълването на Програмата за управление и разпореждане с имоти общинска собственост.

Според предложението на кмета Москов допълването на програмата се налага поради засиления интерес на граждани за наемане на земеделски земи и участие в европейски програми за развитие на селските райони.

Така на основание чл.21,ал.1т.8 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и чл.8,ал.9 от Закона за общинската собственост, общинските съветници след гласуване в зала включиха в Програмата на общината за 2016 година още пет имота, три от които изоставени ниви в местностите „Ормана“, „Топлица“, в  землището на село Баничан, и две ниви в местностите „Парцамов дом“ и „Туфча“, землища на село Брезница.

Трите имота, с които се допълва Програмата за управление и разпореждане с имотите общинска собственост са 76.065 дка., намиращи се в землище на село Баничан.

Другите два имота са нива, разположена в местността „Парцамов дом“ с площ от  9.637 дка., в землището на село Брезница и нива -1,800 дка, разположена в землището на село Брезница, в местността „Туфча“. 

 

КОМЕНТАРИ

260409:08 - 06.12.2016
-Рапорт даден -Рапорт приет Ура -а -а -а -а
260318:18 - 03.12.2016
Mankuzo kak glasuva?????
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK