Комарджия от Господинци два пъти за денонощие яде бой от мъже, на които дължи пари

Снимка: Infomreja.bg, архив

Прецедент в гоцеделчевското село Господинци! Местен комарджия за денонощие на два пъти е бил пребит по време на празника Курбан Байрам от яки мъжаги, негови колеги, на които дължал пари. 

Между двата боя Бисер Б. се напил и дори предизвикал ПТП. Още се говори в Господинци за екшъна отпреди няколко дни, който не бе отразен дори в полицейския бюлетин въпреки сериозността му. 

Същия ден около 40-годишния Бисер Б. от Господинци, известен и като върл почитател на чашката, шофьор в хлебопроизводителна фирма в Гоце Делчев, се напил до козирката, запалил колата и се блъснал в оградата и гаража на свои съселяни, с което нанесъл щети и на тях, и на автомобила си.

На място е бил извикан полицейски служител, отговарящ за селото, който само констатирал случая и оставил Бисер да продължава да вилнее из селото.

Същият от известно време бил издирван и от хора, на които дължал пари. Заемал немалки суми и ги профуквал за хазарт и алкохол, разказват местните хора, които не изключват случаите с Бисер Б. в селото им да станат ежедневие.

Така около мюсюлманския празник Курбан Байрам, по обяд той бил открит от негови колеги, на които дължал пари. Те решили, че в празничния ден само могат да открият завлеклия ги Бисер в селото му. Намерили го сериозно почерпен и като не се разбрали кога да им върне парите, му хвърлили солиден бой.

Второто посещение на комарджията от издирващите го било същия ден, посред нощ. Бисер Б. и с тях не се разбрал и за пореден път понесъл удари.

„Този човек е непоправим, осъждан е, беше в пробация, от редовните познайници на полицията е, винаги е пиян и тормози цялото село с пиянските си подвизи, но никой не взема мерки, въпреки че се оплакваме и търсим съдействие от органите на реда.

Сега пък напоследък го търсят разни хора с коли да си искат парите, които буквално се принуждават с бой да си отмъщават. Жена му на Бисер се спаси от него и отиде на гурбет в Англия и сега той си вее байрака в селото. В Господинци сме свидетели на тези неща и се питаме властта безсилна ли е, или ние станахме прекалено лоши и безскрупулни хора", коментират случая хората от гоцеделчевското село.

 

КОМЕНТАРИ

Венци и Елка21:39 - 25.08.2018
В Господинци няма цигани а държанието им е циганско и сте като цигани и безбожни и не вярвате в нищо само алкохол и проституция.
до кмета на Господинци07:51 - 25.08.2018
хаха ха :Д Господинци може би е единственото село в Гоцеделчевска община в което няма цигани и никога не е имало, а относно самоопределяното всеки знае, че има право на избор ''кмета на Господинци'' нали все пак живеем в 21век, защото ти май си останал да живееш в 19век
кмета на Господинци22:56 - 24.08.2018
Тия хора от Господинци немога да ги разбера гяури ли са или помаци а може и цигани.По точно боклуци без изключение.
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK