Съветници предоставиха дървесина на четири села, подпомагат болни с 3 000 лв.

снимка: infomreja.bg

Общинските съветници в Кюстендил с пълно мнозинство взеха решение да предоставят едра и широколистна строителна дървесина на селата Лозно, Грамаждано, Жеравино и Бобешино.

Освен това бе одобрено кметът на града да издаде запис на заповед на стойност 159 000 лева в полза на МРРБ по проекта “Дестинация Кюстендил- Невестино- Земен –природа”, който е на стойност 478 433 лева.

Гласувано бе и финансово подпомагане на четирима кюстендилци със здравословни проблеми на обща стойност 3 000 лева. Докладната записка беше внесена от д-р Лилия Чингарска.

"На предната сесия казах, че ще си подам оставката пред Общинската избирателна комисия като съветник. Сега ще направя това само когато кметът Петър Паунов депозира своята", каза и съветникът от РЗС Младен Ризов. 

Той искаше да прочете и отворено писмо пред местните парламентаристи, но такава възможност не му беше дадена, тъй като изтече времето за изказване.

"Колеги да не превръщаме сесиите в предизборно студио, а да работим в конструктивен тон", отговори на Ризов и д-р Иван Пипонов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK