Съветници от ГЕРБ искат оставката на кмета на Гърмен Минка Капитанова

снимка: infomreja.bg

Общинските съветници от ГЕРБ поискаха оставката на кмета на община Гърмен. Вчера те излязоха с официална декларация, с която осъждат поведението на Минка Капитанова след скандала от почивните дни, когато автобус с деца на връщане от Македония бе спрян на българо-македонската граница. Тогава митничарите на ГКПП-Златарево откриха 24 стека недекларирани цигари в рейса, превозващ ученици от Рибново.

Общинското ръководство на ГЕРБ смята, че Капитанова е опетнила името на общината. Освен това е постъпила безотговорно, тъй като кметицата е пътувала също на въпросната екскурзия с децата в Македония.

Съветниците в Гърмен ще сезират Агенцията за закрила на детето. Според тях децата са използвани за пренос на контрабандна стока. Освен това те ще изпратят сигнал до прокуратурата за пълно разследване на случая.

 

КОМЕНТАРИ

hui21:34 - 23.04.2014
Минке осетисе че настава само със свирките почна и далавери
zamKmeta17:54 - 23.04.2014
новия заместник кмет на Минка е основния разпространител на цигари от македония и тоя се оакал браво на ГЕРБ- да се иска пълно разследване на всички тия мушмуроци
Оставка16:40 - 23.04.2014
Така и трябва. И Минка свирката започна веднага с далаверите. НЕ ги е срам това са деца !!! Какъв ли стрес са преживяли те, и каква наглост за цигари!! С това се прочуваме винаги покрай ДПС жал ми е, че хората ги подкрепят. Ама сега всички мълчат!! Браво на Герб!
jytfjhkiukpojjuygygfytr15:12 - 23.04.2014
Aaaaaaa da weeeee lainoto hari pedala v ribnovo masovo se prodavat cigari i tozi pedal gi zakrilq mamencetomu i vraskar4eto kak se mazni na nqkoi hora v ribnovo tipi4en pedal samo trebva nekoi da mu go na4-ka v mazniq g-z...

FACEBOOK