Съученици от Икономическия техникум се събраха на другарска среща

Снимка: личен архив

Съученици от випуск 1982г. на тогавашния Икономически техникум – Кюстендил се събраха на другарска среща в местно заведение в града под Хисарлъка. Да уважи поканата на своите ученици от Лондон специално долетя тяхната класна Дарина Николова.

Тя бе посрещната с огромно уважение от възпитаниците си, които днес са реализирани и успели хора с достойни професии, постигнали с много труд и воля мястото си в живота. Организатор на срещата, която събуди много мили спомени и топли чувства от едно отминало, но незабравимо време бе Румяна Димитрова.

 „Това беше много мило от страна на порасналите ми с 35 години млади хора да ме поканят и да стоплят сърцето ми със старите спомени и с трогателни думи . Да виждаш любов и признателност в очите им е неописуемо приятно! Сърдечно ви благодаря и ви обичам, скъпи мои!”, написа във фейсбук Дарина Николова.

За доброто настроение на всички се погрижи колоритният кюстендилски музикант Васко Винаров. Разказите за ученическите години, усмивките, приятната музика и положителните емоции бяха неизменна част от атмосферата на срещата, която всеки един ще запази в сърцето си до следващия път. 

 

Снимка: личен архив
Снимка: личен архив

КОМЕНТАРИ

Гост19:34 - 05.08.2017
Аз съм випуск 1981 г. от Икономическият техникум но от Благоевград. Мале колко съм остарял като ги гледам !
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK