С открита приемна Областен информационен център - Кюстендил отбелязва 10 години членство на България в ЕС

Снимка: Infomreja.bg

Експерти от Областен информационен център – Кюстендил организираха открита приемна в градинката пред Община Кюстендил по повод 10 години членство на България в Европейския съюз.

На този ден през 2005 г. в Люксембург е подписан договорът за присъединяване на България и Румъния към Европейския съюз. Откритата приемна е и по повод 60 годишнината от функционирането на Европейския социален фонд, която се чества тази година.

На посетителите на приемната беше предоставена информация за членството на България в ЕС, както и бяха представени актуалните възможности за кандидатстване по оперативните програми през 2017г. На всички заинтересовани бяха раздадени рекламни материали.

Събитието е част от националната кампания „Заедно за Европа”, която се провежда в периода 10 март – 20 май и е по повод трите годишнини, които се отбелязват тази година – 60 години Европейски социален фонд, 10 години членство на България в ЕС и 6 години функциониране на Мрежата от 28 информационни центрове за ЕСИФ в България.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK