„Състезание“ по нетрезво шофиране в Югозапада

Снимка: Infomreja.bg

„Рекордът“ е на мъж от Копривлен – 2,19 промила!

През последните дни в Югозапада отново са регистрирани случаи на шофиране след употреба на алкохол.

На 31-ви август около 00:25 часа 48-годишен мъж от София е управлявал лек автомобил „Мазда“ по ул. „Глазне“ в Банско с наличие на 1,21 промила алкохол в издишания въздух.

Малко повече – 1,57 промила, е отчел дрегерът при проверката, извършена на следващия ден около 00:55 часа, на 42-годишен мъж също от София, който е карал волво по бул. „Гоце Делчев“ в едноименния град.

Същия ден – 1-ви септември, са заловени пияни шофьори и в Белица, Копривлен и Благоевград.

Около 21:45 часа в Белица се е движел лек автомобил „Фолксваген Голф“, чийто водач – 38-годишен мъж от разложкото село Бабяк, е бил с 1,94 промила алкохол в издишания въздух.

С най-голямо количество алкохол – 2,19 промила, е кормувал 35-годишен шофьор от Копривлен. В това състояние той е карал  лек автомобил „Фолксваген Голф“ в селото си, където е спрян за проверка около 23:25 часа.

Почти по същото време мъж на 46 години от Благоевград е карал по ул. „Освобождение“ в града лека кола „Хонда Акорд“ с наличие на 1,59 промила алкохол в издишания въздух.

Срещу всички шофьори, кормували в нетрезво състояние, са образувани бързи производства за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK