Петрич се готви за 24-ия Международен музикален фестивал „Златен кестен”

Снимка: Visitpetrich.com

В дните 12. и 13. октомври Петрич ще бъде домакин на Международния музикален фестивал „Златен кестен”. На открита сцена на градския площад в петък, 12. октомври, от 19.00 ч. започва конкурсната част на фестивала за нова популярна песен и конкурс за изпълнител.

12 изпълнители от България, Македония, Сърбия и Албания са допуснати до участие в двата конкурса – за нова популярна песен и за изпълнител. Журито, което ще ги оценява, е в състав: Йордан Георгиев, Петко Петков и Валери Яков.

Гостуващи изпълнители в първата фестивална вечер ще бъдат DJ Таркан,Pavell &Venci Venc’,Балет „НОВА”,Симеон Коруноски, Томислава и Яница. Втората фестивална вечер започва в 19.00 ч. на 13. октомври, събота, с гала-концерт и награждаване на победителите от конкурса за нова популярна песен и изпълнител.

Гостуващи изпълнители ще бъдат ДИОНА, 4MAGIC, Маги Джанаварова, Неделяна Христова, Валентина Александрова. Организатори на Международния музикален фестивал „Златен кестен” са Община Петрич и НЧ „Братя Миладинови-1914”.

Поканата е към всички жители и гости на община Петрич да се присъединят и да усетят емоцията на фестивала.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK