Със заповед на областния управител на Кюстендил бе създаден Областен медицински съвет

Снимки: ОА - Кюстендил

В Съвета влизат всички директори на болнични заведения в областта, представители на РЗИ и на други регионални институции

Със заповед на областния управител на Кюстендил Виктор Янев бе създаден Областен медицински съвет. Това стана по време на днешното заседание, свикано спешно от областния управител Янев, в което се включиха представители на медицински и други институции от областта.

То бе свикано след разпореждане до областните управители от председателя на Оперативния щаб за борба с Коронавируса – генерал-майор проф. Венцислав Мутафчийски.

По време на срещата директорът на РЗИ – Кюстендил, д-р Златко Величков запозна присъстващите с дадените вчера разпоредби от Министерство на здравеопазването в контекста на Коронавирус инфекцията.

Областният медицински съвет следва да организира прилагането на мерки за ограничаване на Коронавирус инфекция на територията на област Кюстендил.

В Съвета влизат всички директори на болнични заведения в областта, представители на РЗИ и на други регионални институции, а председателстващ е областният управител Виктор Янев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK