Със „Снежанка и седемте джуджета” започва „Часът на приказния разказвач”

снимка: Община Благоевград

Поредицата, която инициира община Благоевград „Часът на приказния разказвач”, започва с любимата на малки и големи приказка по братя Грим „Снежанка и седемте джуджета”. От 18.00 часа  в уютния кът във фоайето на община Благоевград, украсен с елха, килим, щрихи от зимата и, разбира се, със стола на разказвача, най-малките жители и гости на Благоевград ще получат лакомства и топли напитки, за да се почувстват у дома. И в тази приятна атмосфера, с аромат на канела и шоколад, първата приказка ще прочете самият Дядо Коледа.

Всяка вечер, от 18.00 часа до 20 декември, на стола на разказвача ще сяда по една известна и значима личност за живота в областния център на Пиринско.

Отново утре, от 10.00 часа, Детският отдел на Регионална библиотека „Димитър Талев” започва коледни мероприятия с децата от учебните заведения от Благоевград. От 12. 30 часа малчуганите от институцията ще поднесат на читателите от отдел „Изкуство” концерт под надслов „Коледа е в нас”.

Отново концерт ще завърши вечерните мероприятия в Благоевград. Това е поредният концерт от цикъла на Ансамбъл „Пирин”, от 18. 30 часа в зала „Яворов”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK