Съдът в Кюстендил одобри наказания за трима албанци, влезли незаконно в страната

Снимка: Infomreja.bg

Обвиняемите ще изтърпят наказания от по 6 месеца „лишаване от свобода“, изпълнението на които се отлага за по 3 години

РС – Кюстендил одобри споразумения и наложи наказания на трима граждани на Република Албания, влезли през границата на страната ни от Северна Македония, без разрешение на надлежните органи на властта и не през определените за това места.

Обвиняемите ще изтърпят наказания от по 6 месеца „лишаване от свобода“, изпълнението на които се отлага за изпитателен срок от по 3 години и ще платят „глоба“ от по 100 лв. за всеки, както и разноските по делата. Престъпленията са извършени в периода 26- 31 август 2020 година.

Обвиняемите Anton K. и Zyni S.  / на по 24 години, неосъждани / се признаха за виновен в това, че на 26.08.2020 година, на около 900 метра югоизточно от ГКПП – Гюешево са влезли през границата на страната ни, без съответното разрешение и не през определените за това места – престъпление по чл. 279, ал.1 от НК.

Подсъдимият Bruno L. / на 54 години, неосъждан / се призна за виновен като извършител на същото престъпление. Той е преминал незаконно границите на страната ни на 31.08.2020 г., на около 400 м. северозападно от ГКПП – Гюешево.

Определенията на Районен съд – Кюстендил, са окончателни.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK