Условна присъда за 34-годишен, спипан с марихуана в дома си

Снимка: МВР

Дрогата е открита на секцията в спалнята и на вратата на хладилник

Наказание „Лишаване от свобода“ за срок от 11 месеца, изпълнението  на което да се отложи за срок от 3 години за подсъдимият Александър А. /на 34 г., от Бобов дол, неосъждан/, постанови Районен съд – Дупница, под председателството на съдия Светла Пейчева.

 Той се призна за виновен в това, че на 09.03.2019 г., в собствена къща, в гр. Бобов дол, без надлежно разрешително, съгласно Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите /ЗКНВП/, е държал високорисково наркотично вещество „марихуана“.

При проверката от страна на уфиформени дрогата е открита на секция в помещение, обособено като спалня - 1 брой полиетиленов плик с марихуана вътре в него, с нето тегло 1.16 грама, на стойност 6.96 лв.; във вратата на хладилник в помещение, обособено  като кухня - 1 брой полиетиленов плик с марихуана вътре в него, с нето тегло 51.32 грама, на стойност 307.90 лв., или на обща стойност 314.86 лв. - престъпление по чл. 354а, ал.3, т.1 от НК.

Съдът одобри постигнатото споразумение между прокуратурата и защитата на подсъдимия, и определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK