Първият звънец удари и в Първо ОУ в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

В истински празник се превърна днешното откриване на новата учебна 2018/ 2019 година в елитното Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий“.

На прекрасния християнски празник Вяра, Надежда и Любов и тяхната майка София, който днес празнува християнският свят, бе открита новата учебна година.

С пожелания за успешна нова учебна година и благословения към децата, учителите и техния труд се поздравяваха днес родителите, учителите и многото близки на първолаците, които бяха дошли семейно да ги изпратят във вълнуващия и важен за тях ден.

„Днес не е официален празник, но за нас всяко откриване на нова учебна година е истински празник именно на Вялата, Любовта и Надеждата“, каза пред всички директорката Людмила Дерменджиева, която удари първия звънец и пожела здраве и успехи на всички ученици, учители и родители. Като специален и майчински поздрав Дерменджиева отправи и към 100-те първолаци, които тази година прекрачват прага на управляваното от нея училище.

Общо 600 ученици от 1-и до 7-и клас тази година ще трупат знания и мъдрост и ще растат под грижите на перфектния учителски колектив.  

Гости на откриването на учебната 2018/ 2019 година в елитното училище в Гоце Делчев бяха народният представител Богдан Боцев, по-малкият син, на който учи в същото училище, и образователният шеф в общинската администрация в града Маргарита Енчева.  

След страхотната програма, която децата изнесоха в чест на двойния празник, първолаците първи влязоха в класните си стаи и за първи път седнаха на чиновете си.

С новите си класни ръководители в освежените и подредени празнични класни стаи влязоха и останалите ученици, като родителите на всички ученици пожелаха да видят къде ще се обучават децата им както и да се запознаят с учителите и изискванията на ръководството на училището към тях.  

Практиката, която дава отлични резултати в Първо ОУ, е съвместната работа между децата, техните родители и техните учители.

„На Добър час!“, пожела на всички директора Людмила Дерменджиева, народният представител Богдан Боцев и образователният шев Маргарита Енчева в първия учебен ден на голямото и пъстроцветно и весело ято ученици и учители.

Както писа ИНФОМРЕЖА, миналата година през юли, правителството одобри първия списък на иновативните училища в страната, сред които бе и Първо основно училище в Гоце Делчев.

Училищните проекти и иновативните процеси в школото ще продължат и през тази учебна година, а училището ще продължи да се развива като модел на моделно училище, в което учениците приоритетно ще подобряват резултатите от обучението и критичното си мислене чрез иновативните образователни методи на преподаване.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK