Съдят 67-годишен, блудствал с малолетни на работното си място

Снимка: Infomreja.bg

Окръжна прокуратура  – Стара Загора, изготви и внесе в съда обвинителен акт срещу С. Г,  на 67 г., за извършени от него 12 престъпления – блудство:

11 блудства с повече от две малолетни лица от женски пол, ненавършили 14-годишна възраст и едно престъпление - за това, че извършил блудство с момиче на 16 години, като е използвал положение на зависимост. 

Осем от деянията обвиняемият е извършил на работното си място и четири  в жилището си. В хода на разследването е установено, че обвиняемият създал приятелства в социална мрежа с малолетни лица – момичета, и е водил кореспонденция с тях посредством приложение за разговори и съобщения.

Той е приканвал децата в неговия апартамент, където извършвал и блудствените действия по отношение на 12 малолетни лица от женски пол, на възраст от 12 до 14 години, изразяващи се във физически контакт с тялото на пострадалите, като такива действия извършвал и на работното си място.

За престъпление по чл. 149, ал.5, т.4 вр. с ал.2, т.4 предл.1 вр. ал.1 от  Наказателния кодекс се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 5 до 20 години.

За  престъпление по чл.150,ал.1 ,пр.3,алт.1 във вр. с чл.26,ал.1 от Наказателния кодекс се предвижда наказание "лишаване от свобода" от 2 до 8 години.

Предстои насрочване на съдебно заседание в Окръжен съд - Стара Загора.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK