Кампанията „Купи и дари“ събра 334 кг храни и над 300 санитарни материали

Снимки: Ротаракт клуб - Дупница

Започна раздаването на продуктите в община Дупница

Кампанията „Купи и дари“, която стартираха от Ротаракт клуб – Дупница, успя да събере 334 кг. храни и над 300 броя санитарни материали от първа необходимост. Всички те ще бъдат разпределени по пакети и ще отидат при нуждаещи се хора от Община Дупница.

От вчера вече започна раздаването на продуктите, като първите пакети достигнаха до три семейства в град Дупница, едно - в с. Бистрица и едно - в с. Самораново.

„Благодарение на всички Вас прекрасни дарители, които се включихте в кампанията, успяхме да донесем щастие и уют на хора в нужда по време на епидемията! Благодарим Ви! Утре продължаваме раздаването на продуктите.

Ако и Вие имате нужда от помощ по време на епидемията или познавате семейства и самотни хора, които нямат достатъчно финансови възможности, и се нуждаят от храна и хигиенни материали, обадете се на телефон 0876844388 или попълнете тази форма https://forms.gle/3b4VMR6ARjBTHwam9 и ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро“, обявиха още организаторите на благотворителната кампания.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK