Събраха близо 6 хил. лв. на благотворителния базар за мартеници в помощ на Карина

Снимка: Личен архив

Момиченцето се нуждае от поредица терапии, за да проходи

Събраха близо 6 000 лв. на благотворителния базар за мартеници, който беше организиран вчера в помощ на 5-годишната Карина Димитрова от Кюстендил. „Благодарим на всички дарители! Вие направихте мечтата на Карина достижима! Без вашата помощ, нямаше да можем да се справим“, обявиха инициаторите на кампанията.

Кари се нуждае от поредица терапии с робота Локомат, които ще й помогнат да може да ходи самостоятелно и да използва лявата си ръчичка. Момиченцето е родено с проблеми в развитието. Диагностицирана е с Детска церебрална парализа, левостранна параплегия, недоразвито сляпо ляво око, както и синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност.

Първият курс на лечение ще бъде 12 седмици, 48 броя терапии за долни крайници на стойност 4, 800 €. След това й предстой курс за горни крайници на същата стойност.                                                            

Всеки, който реши да помогне на семейството може да го направи чрез дарение на Банкова сметка: Общинска банка АД, IBAN BG 87 SOMB 9130 10 69756501, BIC SOMBBGSF, титуляр Карина Детелинова Димитрова, PayPal : [email protected]

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK