Свилен Нейков и Боби Михайлов на конференция срещу черното тото в Банско

Свилен Нейков, снимка: infomreja.bg, архив

Българският футболен съюз и Българската асоциация на спортните журналисти организират среща на журналисти от целия Балкански полуостров в Банско на 25 и 26 септември.

Тема на конференцията ще бъде „Влиянието на медиите върху борбата с насилието, хулиганските прояви и борбата с черното тото.”

На срещата ще присъстват специалисти от УЕФА. Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев и главният секретар на Българската асоциация на спортните журналисти Михаил Делев обявиха, че за събитието са поканени президентът на БФС Борислав Михайлов и спортният министър Свилен Нейков.

Освен конферентната част, в Банско ще се проведе и турнир по минифутбол за журналисти. 7 балкански страни ще участват със сигурност в конференцията освен България.

Ще присъстват спортни журналисти от Молдова, Румъния, Сърбия, Хърватия, Черна гора, Македония, Босна и Херцеговина и Гърция. Под въпрос са още представителите на Турция.

Бившият играч на ЦСКА Светослав Петров ще води отбора на България. Купата на турнира е наречена на името на покойния спортен журналист Николай Колев – Мичмана.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK