Светослав Петров спечели конкурса за директор на горското предприятие в Пиринско

снимка: infomreja.bg, архив

Светослав Петров е новият директор на Югозападно държавно предприятие, стана ясно след обявените резултати от проведения конкурс за ръководната длъжност.

Въз основа на подадените заявления от кандидатите за поста и преценката на представените документи, конкурсната комисия е класирала Петров на първо място.

Съгласно Закона за горите комисията предлага земеделският министър Мирослав Найденов да сключи договор за управление за срок от 5 години с класирания на първо място кандидат.

В близките дни предстои Светослав Петров да бъде официално назначен на поста и да бъде представен пред служители на горското предприятие.

Мястото остана вакантно, след като в края на март бе уволнен досегашният директор Александър Йолев. 

Срещу Йолев имаше масови недоволства от работещи в предприятието, обвинения за злоупотреби и уреждане с обществени поръчки на приближени фирми. 

 

КОМЕНТАРИ

аз16:44 - 11.04.2013
пълен капутарник, следващия път не вилата му да запалят а него жив да изгори.
VENI23:58 - 24.01.2013
Gospodin PETROV sasipva v momenta gorsko stopanstvo PIRDOP,kakvoto kaje toi toi koli toi besi,kolkoto i direktori da smenia
Мария22:03 - 01.08.2012
Що се касае до личността Свтослав Петров мога да кажа,че наистина човека си е умен,има потенциал,разбира си от работата,но……………..разбира и от работата на другите.Ако му влезнеш в полезрението или по някакъв начин просто искаш да работиш с ЮЗДП-то,без разбира се той да те е одобрил или наредил,просто те е съсипал.Става въпрос за това,че личния интерес и изгода са на първо място.Тук не става въпрос за държавно предприятие а за частна собственост на директора Петров,каквото каже г-н Петров това се случва.Конкурсите за добив на дървесина са предварително нагласени,разбира се,че се знае за кого е обекта и кой ще го спечели.Ако искаш да участваш, е жална ти майка.Натиска и тормоза от негова страна са нечовешки.Да не говорим за пари под масата, който си прибира все едно си длъжен да ги дадеш.Истина е и това,че има любовница която е горски служител,нооооо въпреки това тази особа взима обекти и ги работи- разбира се,че чрез фирма и пак с нареждането и натиска на Петров.Знае се,че една от фирмите с които работи Петров е с роднински връзки с него,е и…..,какво от това? Намерили са си човек,/управител на друга фирма/мъкнат го като кученце насам натам,и фирмата подизпълнител печели и работи.Ха сега ходи и докажи,всичко е изпипано и разбира се работата върви,но за кого? Имам само един въпрос,КАКВА Е ТАЗИ ДЪРЖАВА БЕ ГОСПОДА УПРАВНИЦИ? Защо си затваряте очите,не виждате ли какво се случва? Или просто така Ви изнася.Как може едно държавно предприятие да работи за нечии интерес и да си прибирате парите в джоба а не в хазната? Не се ли нахранихте вече г-н Петров? Защо не оставите и на нас една коричка хляб, за да подадем на децата си? Една групичка от височайши господа ни съсипват тотално,а ние продължаваме да им позволяваме да ни мачкат,подритват и унижават.Аз не искам да крада като Вас,аз просто искам да работя,но вие не ни давате никакъв шанс.ЗАЩО???
Мишо21:59 - 01.08.2012
Някога мислеше за стопанството си в Пирдоп,но сега мисли само за себе си.

FACEBOOK