Светла Радкова представя втората си поетична книга „Е.“

Снимка: личен архив

Поетесата от Кюстендил Светла Радкова представя пред кюстендилска публика втората си поетична книга, озаглавена „Е.“ Тя ще бъде представена пред публика на 11 октомври /сряда/ от 18. 00 часа в ХГ „Владимир Димитров – Майстора“.

Проявата се организира от Община Кюстендил, Регионална библиотека „Емануил Попдимитров“ и ХГ „Владимир Димитров – Майстора“. Поетичната книга, озаглавена „Е.“ е продукт на издателска къща „Жанет 45“, редактор е Екатерина Йосифова.

Тя съдържа стихотворения, посветени на човешките взаимоотношения, българското селоо, любовта и както сама поетесата казва „на всичко, което прави дните ни пълни и стойностни“.

Първата книга с поезия на Светла Радкова, озаглавена "Неща за обичане" отново на издателска къща "Жанет 45" излиза през 2015 г.

По време на представянето й в столицата за Светла Радкова, директорът на РБ „Емануил Попдимитров“ – Кюстендил София Пейчева казва: „Светла е финансист, динамичен, модерен човек.

Когато не оперира с пари, тя борави с думи. Не знам дали е фалирала банки, но знам, че взривява сърца... От нея непрекъснато прииждат неща за обичане. Преди да заговорим по същество за поетичното, трябва да сме отворили сетивата си за него”.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK