Светкавична реакция на Община Кюстендил срещу анонимно видео за паяк нарушител

Светкавична реакция демонстрира Община Кюстендил, само няколко часа, след като в социалните мрежи беше пуснато видео на репатриращ автомобил, които не спазва ограниченията за скоростта в квартал „Капията“.

Според заснетото паякът се движи с 80 км/ч. при разрешени в района 40 км/ч.

Сигналът беше изпратен и до "Господари на ефира", но не и до общинската администрация и полицията. Ето какво се казва в официалното становище на общината:

„Във връзка със започналото дисциплинарно производство и предприемането на мерки по Закона за движение по пътищата, моля да ни предоставите точни данни за деня и часа, в който е заснето нарушението, посочено на 09.10.2015г. в информационната мрежа.

Моля на e-mail: [email protected] или на тел.: 0886 311 811  да се свържете с нас и да подкрепите със свидетелските си показания заснетите с видеокамера факти, за да може нарушителите да понесат отговорност пред правоохранителната и правосъдната система на Република България.

Още веднъж искрено ви благодаря за съдействието“, се посочва в официално писмо от временно изпълняващия длъжността кмет на община Кюстендил, Светослав Василев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK