Сваленият горски шеф Манол Козелов става зам.-директор на ДЛС-Сатовча

Манол Козелов /вдясно/, снимка: infomreja.bg

Инж.Манол Козелов, който бе уволнен преди няколко седмици от поста директор на ДГС-Гоце Делчев, в началото на следващата седмица ще заеме поста зам. директор на ДЛС ”Дикчан” в Сатовча. Кандидатурата му вече е утвърдена от ръководството на институцията в София.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи първа, на инж. Манол Козелов преди няколко седмици изненадващо му бе връчена заповед за уволнение от поста директор на  ДГС Гоце Делчев, като на негово място скоростно назначение получи лесоинженерът Тодор Гюров. Новината за уволнението на Козелов за няколко часа обходи региона. Коментарите и до днес са, че му е била направена предварително режисирана постановка.

За да бъде унижен докрай, в деня на връчването на документа се стигнало дотам, че агитка около новия директор и представители на горският бранш от Благоевград направили опит да не допуснат Козелов в  директорския му кабинет, за да си прибере нещата.

Дали по политически причини като член на БСП, или за допуснати нарушения в управлението на ДГС в Гоце Делчев бе свален от поста доказалият се като професионалист в бранша инж.Манол Козелов, и до днес не стана ясно.    
 

КОМЕНТАРИ

Стояна02:08 - 30.10.2011
Гоцеделчевка, нещо май не ти е вързал , за това ли си толкова бесна,селянка тъпа, а ти шенгов май на завист нещо го докара.Аз по-специализирао изказване до сега не бях чел.Яж повече говна, да се специализираш още:))))))
Re08:00 - 19.08.2011
Поне се научете да пишете грамотно бе хиени прокажени!
Гоцеделчевка12:53 - 07.08.2011
и по мацките,коцкар неден!?
00012:49 - 07.08.2011
Козелов е по паричките,не по ПАРТИЙТЕ!

FACEBOOK