Богдан Боцев на среща с клубовете: В мое лице винаги ще имате приятел, готов да помага на спорта

Снимки: "БСП за България"

Среща с представителите на спортните клубове в Гоце Делчев, проведе кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Богдан Боцев. Голям интерес, присъствие на всички спортни клубове, различни въпроси и свободна дискусия по време на която бяха споделени вижданията за развитието на спорта в района – така премина срещата, след която и двете страни изразиха своята удовлетвореност.

„Като част от местната власт в Гоце Делчев, за мен развитието на спорта и подкрепата на спортните клубове на територията на община Гоце Делчев винаги е било изключително важно - подкрепял съм всяка тяхна инициатива. Затова искрено ви благодаря за енергията, силите, ентусиазма и амбициите, за това, че развивате спорта в нашия град“, заяви пред присъстващите спортисти и треньори Богдан Боцев.

Той подчерта, че досега съвместно са реализирали много турнири, затова с радост приема идеята, която му бе предложена по време на срещата - да бъде организиран мащабен спортен форум, в който да се включат всички спортни клубове и школи в Гоце Делчев. „Поемам ангажимента да направя нужната организация съвместно с кмета на община Гоце Делчев, да проведем това спортно събитие когато атмосферните условия са подходящи“, обеща Богдан Боцев.

Кандидатът за народен представител подчерта, че реализирането на спортната зала е един от най - големите успехи за гр. Гоце Делчев, затова е избрал да се срещне с представителите на спортните клубове именно на това място, където според него ще се създават нови шампиони. „В мое лице, като народен представител, винаги ще имате приятел, който е готов да помага на спорта“, призна Богдан Боцев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK