„Съвременни тенденции в науката“ обсъждат на конференция в Университетския център „Бачиново“

Снимка: Infomreja.bg

От 27 до 30 юни 2019 г. в Университетския център "Бачиново" ще се проведе Осмата международна конференция "Съвременни тенденции в науката" (FMNS-2019), организирана от Природо-математическия факултет на ЮЗУ "Неофит Рилски". Официалното откриване на научния форум ще се състои на 27 юни от 10:00 ч.

Международната конференция се провежда под патронажа на ректора на университета проф. д-р Борислав Юруков и с подкрепата на Министерството на образованието и науката и Фонд "Научни изследвания".

"Съвременни тенденции в науката" е мултидисциплинарна конференция, чиято основна цел е да осигури платформа на изследователи, учени, както и индустриални професионалисти да представят своите резултати от научни изследвания и развойна дейност в областта на природните науки и технологии. Конференцията предоставя възможности на участниците да обменят нови идеи и опит, да създадат научни контакти и да намерят глобални партньори за бъдещо сътрудничество.

Основните тематични направления на FMNS-2019 са: Химия; Физика; География; Екология и опазване на околната среда; Математика; Информатика; Технически науки; Методика на обучението. Докладите на участниците в конференцията ще бъдат публикувани в специални издания на специализирани индексирани списания.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK