Доброволецът Дарко Даменски изпълни успешно мисията си в Кюстендил

Снимка: НЧ "Братство-1869"

Приключиха дейностите по проект "Младите – гарант за бъдещето на Европа", по който в продължение на 1 година доброволецът от Р. Македония, Дарко Дамески подпомагаше разнообразната дейност на читалище „Братство-1869“. Той се включи в организирането и провеждането на културни инициативи и концерти, изложби, информационни кампании, кръгли маси, семинари.

Участва в обмяна на опит с доброволци от местни младежки организиции, реализиране на съвместни инициативи и проекти, както и подпомагаше работата на Информационен център Европа Директно – Кюстендил и Младежкия информационно-консултантски център - Кюстендил.

Председателят на читалище „Братство-1869” Иван Андонов официално връчи на доброволеца Дарко Дамески сертификат Youthpass - свидетелство, в което обобщено са представени придобитите ключови умения за учене през целия живот и положителните резултати от престоя му в Кюстендил.

Дарко Дамески е третият доброволец в читалище „Братство-1869” по Европейската доброволческа служба. През 2011 г. доброволческата си служба реализира Озан Биледжен от Турция, а през 2012 г. Александра Дунимаглоска от Р. Македония.

 

Снимка: НЧ "Братство-1869"

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK