Студентка от ЮЗУ в подкрепа на генерал Радев: Искаме промяна! Искаме силен, умен, добър и способен човек да е лице на нацията ни!

Михаела Михайлова, студентка в ЮЗУ "Неофит Рилски", снимка: Личен архив

Първокурсничката по специалност "Връзки с обществеността" в ЮЗУ "Неофит Рилски", Михаела Михайлова, излезе с позиция в подкрепа на кандидат-президента генерал Румен Радев. В нея се казва:

"Младите хора в България сме по-будни отвсякога! Младите хора не спим! Правим избора си с целия си морален и умствен капацитет. Защото се наслушахме и нагледахме на празни приказки, на дадени обещания, които се превръщат  само в една купчина думи. Защото ни омръзна за нас да се говори, сякаш сме човекът извън стаята, сякаш сме в България, но и не сме. Никой не може да ни внуши, че не сме важни, никой не може да замазва очите на обществото, че не искаме да сме част от България!

Ние направихме избора си, избора на промяната, гласувахме, дадохме гласа си за човека, от когото най-много се нуждае България в момента. Защото през последните няколко години президентската институция остана сякаш на последно място, превърна се в скривалище, което откъсна президента от хората. Президентът и младите хора са лицето на една нация, имаме будни млади хора, остава само да изберем и правилния човек, а най-правилният човек е генерал Румен Радев!

На България по-силно отвсякога й трябва такъв човек, който е близко до народа си, земен, обикновен, но в същото време и достатъчно образован и способен да ни представлява пред света, като подчертавам, че светът не е само Европейския съюз. И не може да се рушат мостове в ущръб на нацията, с цел да се направи добро впечатление пред някой друг!

Генерал Радев е Човекът, в когото младите хора виждат надеждата, промяната и новото начало. Мъжкото начало, защото е време за мъже! Да защитават националната сигурност на първо мястото, защото живеем във време, в което никой не защитава границите ни, никой не защитава правото ни, никой не защитава живота ни!

Аз повярвах в него, не като човек, членувал в политически организации или партии, а като част от младото поколение, като човек, който иска по-добър живот за себе и по-добро бъдеще за родината си! И много мои връстници също повярваха, защото на всички вече ни е омръзнало от неспазени обещания, празни думи и лицемерие! 

Искаме промяна, искаме силен, умен, добър, способен човек да е лице на нацията ни - искаме генерал Румен Радев да бъде нашият президент!".

 

Михаела Михайлова

Студентка I курс, специалност "Връзки с обществеността"

ЮЗУ "Неофит Рилски"

 

КОМЕНТАРИ

Ха ха14:52 - 09.11.2016
Въведете коментар...xa xa
Юнак11:08 - 09.11.2016
На 2 ракий - бих я склецал
Кристиан10:35 - 09.11.2016
Това изказване ми изглежда много глупаво и недообмислено. генералът го издига БСП. Дори и да приемаме, че той е обединител на нацията, но да не забравяме кой го издига и кой погребваше България през всичките тези години.
Polinda00:53 - 09.11.2016
Каква промяна бе мила,промяна със същите дето 25 години не направиха нищо за тази държавица. Та те същите криви физиономии си са зад него. Ставате смешни с тези изказвания за промяна,измислете нещо по-актуално. Тия стари шлагери сме ги слушали и преди... Промяна със стари муцуни не се прави....

FACEBOOK