Студенти отново в подкрепа на генерал Румен Радев

Лъчезара Генадиева, снимка: Личен архив

Тази година за първи път имам възможността да дам гласа си в избора за президент на Република България. Това за мен е изключително голяма отговорност и чест. Както на първи тур, така и на втори ще дам гласа си за генерал Румен Радев. 

През последните няколко години търсех неуморно алтернатива, която да защитава и отстоява интересите за мен и всички млади хора в България и милионите в чужбина.

Тази алтернатива я намерих съвсем скоро в лицето на един достоен, независим и честен човек, а именно - генерал Радев. Той е човекът, защитавал българската държава години наред, като част от Военновъздушните сили на Република България, а днес той ще защитава българския национален интерес пред глобализиращия се свят като обединител на нацията.

Казват, че паричната единица в политиката е доверието и именно заради това аз ще дам доверието си на един достоен българин. Младите хора са отвратени от политиката и всичко това е „благодарение“ на хора като опонента на Радев в битката за президентската институция и хората, издигнали неговата кандидатура.

Писна ни да ни наричат „лош материал“, писна ни да ни пращат да „пасем овце“.

Ние знаем какво искаме, знаем какво заслужаваме и определено не сме глупави. Ние сме амбициозни, умни и достойни млади българи и сами ковем съдбата си. Толкова ли е трудно да живеем нормално? 

Като млад човек живеещ в България, смея да твърдя, че ние, младите, имаме собствено мнение и искаме промяна. Дошло е време президентът да застане начело на страната, начело на целия български народ.

В лицето на Румен Радев аз виждам човек, който е способен да разбие политическото статукво в България. Вярвам, че всеки от нас ще направи крачка към промяната и ще направи правилния избор, а той е генерал Румен Радев.

 

Позиция на Лъчезара Генадиева,

Студентка в ЮЗУ "Неофит Рилски", I курс, специалност "Педагогика"

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK