Структурата на ГЕРБ в Кочериново номинира ново общинско ръководство

Снимки: Пресцентър

Структурата на ПП ГЕРБ в Кочериново направи номинации за ново общинско ръководство – председател, организационен секретар и трима членове. Освен номинации за нов ръководен орган, бе направен и отчет на дейността на организацията от 2015 г. до сега.

Гости на редовното отчетно-изборно събрание в Кочериново бяха областният координатор и депутат Кирил Калфин, народният представител Радослава Чеканска, областният организационен секретар на ГЕРБ Емил Гущеров и председателят на партията за Кюстендил – Виктор Янев.

"Предстоят много важни избори догодина – първо за Европейски парламент, а след това и местните. Затова е важно да имаме едно силно и работещо ръководство. Пожелавам ви именно такъв избор и номинации да направите на това събрание", заяви пред присъстващите областният координатор на ГЕРБ за Кюстендил Кирил Калфин. "Това, което ние, като областно ръководство, сме поели като ангажимент го правим. Но при условие, че имаме силната подкрепа на всички вас и на ръководството, можем да реализираме много проекти и добри идеи", посочи още Калфин.

Четири бяха направените номинации от присъстващите за нов общински координатор:  Елена Везенкова, Даниела Миланова, Стоян Манчев и Славчо Иванов.

По време на отчетно-изборното събрание бяха направени номинации и за организационен секретар. За такъв в ГЕРБ - Кочериново бяха номинирани Бояна Сотирова, Божидар Йосифов и Здравка Ценева.

Даниела Миланова, Здравка Ценева, Стоян Манчев и Елена Везенкова получиха  номинации и за членове на ръководния орган на общинската структура.

Новото ръководство на ГЕРБ в Кочериново ще бъде окончателно утвърдено след решение на Изпълнителната комисия на политическата сила.

 

 

КОМЕНТАРИ

ренегат18:39 - 24.04.2018
Ако не ме сложите на някаква отговорна длъжност, да знаете, че ще напусна ГЕРБ и ще се запиша в друга партия. И без това доста време се задържах при вас.
гербаджия14:38 - 24.04.2018
Ееее, крайно време беше да има промени. Този, досегашния отблъсна много хора от ГЕРБ.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK