Стреляха с автомат "Калашников" по гараж в Сандански

Снимка: Infomreja.bg, архив

Въоръжени с автомати са стреляли по гараж на бизнесмен в Сандански. Стрелците са избягали, а полицията ги издирва, съобщава Нова ТВ.

Няма пострадали хора. Според свидетели около 2 часа през нощта нападателите паркирали джип на съседна улица. Маскирани и въоръжени, стрелците стигнали пеша до гаража и започнали безразборна стрелба.

В гаража бил паркиран луксозен автомобил. След това била запалена друга кола, на бащата на бизнесмена, която била паркирана на улицата.

Случаят се разследва, а съседи на бизнесмена споделят, че не знаят на какво се дължи нападението.

По информация на bTV e стреляно с автомат „Калашников”, като мишената е млад мъж, за когото се смята, че се занимава с незаконен бизнес с проститутки в Амстердам.

По гаража, който е на 33-годишния Цветан Акшаров – Шушнара, е изстрелян цял пълнител от „Калашников”. Вътре е било скъпото му порше.

Преди да стрелят по гаража, извършителите запалили автомобила на баща му. Залели с бензин и колата на чичо му, но не им стигнало времето, за да го запалят. 

Според свидетел на стрелбата, която е станала около 2:30 ч. тази нощ на улица „Климент Охридски", извършителите били мъже с войнишки каски. Те оставили колата по-далеч и пеша се приближили до гаража.  

Преглеждат се записи от видеокамери в района. Извършителите се издирват.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK