Стотици от Гърменско и региона изпратиха убития от дърво Ибрахим Пендев

снимка: infomreja.bg, архив

Стотици хора от гърменското село Горно Дряново, общината и региона се стекоха за последно сбогом пред дома на нелепо загиналия Ибрахим Пендев.

След вчерашната нелепа случка Горно Дряново потъна в скръб. Местните жители са потресени, а близките на 34-годишния мъж не могат да преживеят тежката загуба.

Ибрахим Пендев остави млада вдовица, две малки деца сираци и родители, които докато са живи, няма да го прежалят.

Както ИНФОМРЕЖА писа, вчера по време на дърводобив в гората над село Ковачевица, голямо дърво падна и уби на място младия мъж.

Инцидентът е станал по обяд. Дървосекачите тъкмо били отрязали едно дърво, на което Ибрахим се заел да кастри шумата. В този момент най-неочаквано съседно дърво, което било подкопано от бурите, се стоварило върху главата му и го убило на място.

Мъжът е работел в дърводобивната фирма "Джалев 75" ЕООД - с. Горно Дряново, собственост на Шукри Джалев.

"Касае се за трудова злополука. В момента тече разследване, което ще установи дали има виновен за смъртта на мъжа, или става въпрос за нещастен случай", коментира пред ИНФОМРЕЖА директорът на Областната инспекция по труда Юлия Янчева, която допълни, че Ибрахим е имал сключен трудов договор с фирмата.

Поради непроходимия терен до обекта, на който е добивала дървесина бригадата от дървосекачи, линейките не са могли да стигнат до местопроизшествието.

Наложило се работниците да носят на ръце тялото на колегата си до медицинските екипи, които само констатирали смъртта му.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

КОМЕНТАРИ

w.w.w.14:27 - 24.08.2014
будала, кой не ви е хванал той не ви е ебал,Гърци,Турци,Сърби,Руси,Германци.Няма такава мелез нация.
bbn21:53 - 23.08.2014
Шматка, тъй като не знаещ за какво става въпрос да ти кажа:ПОМАК е мюсюлманска етност която населява към днешна дата ТУРЦИЯ,ХЪРВАТИЯ,ЧЕРНА ГОРА,БОСНА,БЪЛГАРИЯ,ГЪРЦИЯ даже и УНГАРИЯ.А ти горд Българино се топиш като лед на пролетно сланце.Всеки божи ден, неук и прост българино страната я напускат до 150 поданици.Опростяхте,Оглупяхте и за нищо не ставате.Знаете само да се ебете,и то безсплодно....
bbn20:13 - 23.08.2014
аз съм горд че съм БЪЛГАРИН.а твоита прабаба верно са я шибали турци щом си се пръкнал помак .и те е срам че си помак.
bbn10:48 - 23.08.2014
Ей ЧИТАК ! 2-века,Византийско 5-Турско 150г.-руско МИСЛИш ЛИ ЧЕ СИ БЪЛГАРИН? Колко са шибали пра-бабати!!!!

FACEBOOK