Стотици неврокопчани посрещнаха 2012-та на пл. „Македония“ с песни, хора и наздравици

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg

Няколко поколения неврокопчани за поредна година часове преди стрелките да се настигнат и „целунат“, за да оповестят идването на новата година, се събраха на пл. „Македония“ и с много веселие, руйно вино и хора си пожелаха 2012-та да е по-добра, по-щедра, по-здрава и по-благодатна.

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов се включи в новогодишната веселба заедно с дъщерите си Стефка и Велика и тримата часове наред не се пуснаха от дългите хора.

Община Гоце Делчев и тази година осигури безплатно вино за всички празнуващи на площада, като им подари и голям концерт с участието на цяло съзвездие от талантливи и обичани местни изпълнители.

Младият изгряващ певец на македонски песни Иван Арнаудов прекъсна участието си в новогодишната нощ в елитно заведение в Хаджидимово, за да весели съгражданите си в Гоце Делчев. В празничната програма участваха и изпълнителите Боряна Карпузова, Мария Христова, Георги Жбантов, Илиана Кръстева, Кристина Карпузова, както и оркестърът на Панчо Иванов, които до ранни зори на 1 януари веселеха с прекрасните си изпълнения стотиците неврокопчани, избрали да посрещнат новата година на открито.

По традиция концертът бе предшестван от празнична новогодишна канонада от фойерверки, озарила пл. „Македония“.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK