Стотици благоевградчани посрещнаха 2020 г. заедно на площада

Снимки: Община Благоевград

Румен Томов: Нека си пожелаем новата 2020 година да бъде успешна, светла, мирна и щастлива!

Стотици благоевградчани посрещнаха заедно новата 2020 година.

Те се събраха на площад "Георги Измирлиев" и под открито небе отравиха първите си пожелания за здраве и благополучие не само през 2020-а, но и през новото десетилетие.

Кметът инж. Румен Томов и заместник-кметът по "Култура и хуманитарни дейности“ - д-р. инж. Василиса Павлова, също бяха част от празнуващите под звездите.

Точно в полунощ жители и гости на града си честитиха новата 2020 година, с пожелание тя да бъде здрава, мирна и да донесе много усмивки и поводи за радост.

"Приемете моите сърдечни пожелания за здраве, късмет и благоденствие! Нека изпратим старата година с усмивка и си пожелаем новата 2020 година да бъде успешна, светла, мирна и щастлива!", каза градоначалникът в обръщението си към гражданите и гостите на Благоевград.

За доброто настроение на присъстващите в новогодишната нощ в Благоевград се погрижи телевизия „Родина“, която беше подготвила специалната празнична програма.

Сред изпълнителите бяха познати и любими имена – Димана Боянова, Кирил Костов, Иво Попов, Стойка Германова, Карамфил Божиков, Васко Лазаров и Малин Домозетски. Водещ на програмата бе Станислав Кимчев.

За финал небето бе озарено от пъстра заря след което всички се хванаха на общо хоро.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK