Стотици ароматни свещи украсиха Моста на влюбените в Благоевград

снимки: Пресцентър ГЕРБ

Младежите от ГЕРБ запалиха снощи стотици ароматни свещи на Моста на влюбените в Благоевград. Поводът бе 14 февруари - Деня на любовта и виното. По-рано през деня младежите украсиха с балони и панделки един от символите на Благоевград, който е любимо място за срещи.

Десетки балони в цветовете на любовта бяха допълнителна украса на моста, а романтичната атмосфера се хареса на влюбени от всички възрасти.

Уникалната украса вдъхнови по-романтичните да зарадват любимите си именно на това място.

Атрактивната акция на МГЕРБ събра десетки благоевградчани, които посрещнаха празника на Моста на влюбените и го превърнаха в запомнящо се и специално преживяване. Заедно с младежите празнува и областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Даниела Савеклиева.

Организаторите са категорични, че празничната украса за Деня на влюбените ще се превърне в традиция за Благоевград.

Структурата на МГЕРБ в Разлог също отбеляза 14 февруари. Младежите през целия ден радваха жители и гости на града с ръчно изработени от тях валентики с пожелания да бъдат вечно влюбени.

В Сандански Младежки ГЕРБ организира благотворителен футболен турнир за набиране на средства за подпомагане лечението на болно детенце, който ще се проведе в събота.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ
снимки: Пресцентър ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK