Търговишкият театър гостува на децата от Рибново

Снимки: Гоце Делчев

Най-малките ученици от СУ „Йордан Йовков“ в гърменското село Рибново днес бяха сюрпризирани от ръководството на училището с театралната постановка за деца на Драматичен театър –Търговище, „Тримата братя и ламята“.

Артистите от Търговишкия театър превърнаха деня на малчуганите от училището в Рибново в истински празник, изпълнен с много емоции и радост.

„Очаровани сме от хората, децата и природата на прекрасното село Рибново. За първи път видяхме това приказно село и останахме силно впечатлени. С радост ще приемем и следваща покана“, коментираха артистите.

„Поканихме театралната постановка на театъра от Търговище да гостува на нашето училище по случай провеждащите се в школото ни Йовкови дни и патронния ни празник. По случай празниците поехме по-голямата част от цената на билетите на децата от училищния бюджет за да може повече деца да се насладят на красивата приказка и отличната игра на артистите“, сподели за ИНФОМРЕЖА директорът на училището Манчо Джуркин.

Детската пиеса на Държавен Даматичен театър-Търговище „Тримата братя и ламята“ бе поставена успешно и пред децата от училищата и в другите две гърменски села-Дебрен и Дъбница, като за децата от Дебрен тя бе подарък от ръководството на школото по случай предстоящия му празник. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK