Тони Златков: Платен е откуп!

Бензиностанцията на Самоковско шосе, Горубляне Снимка: http://www.intoarch.eu

Край дефилето около Самоков е оставен от похитителите си Адриан Златков. Той се прибирал на автостоп до бензиностанция в Горубляне. От там сигнализира чрез мобилен телефон на родителите си, които идват на място и го прибират вкъщи.

Баща му Тони Златков коментира за първи път след като Адриан е в дома си, че синът му е много изтощен, все още не е адекватен и не е разпитван. Преговорите между Тони и похитителите са продължили седмица до събота вечерта. Тогава е даден откупът. Комуникацията меджу двете страни е била проведена чрез смси. 

Все още има неясноти по темата, тъй като Златков не може да сподели детайли, които биха попречили на разследването. Той каза, че са "супер щастливи, че детето им е вкъщи".

Адриан е бил и продължава да бъде неорентиран. Тони Златков каза, че няма врагове, че синът му също не е имал. Той направи важно уточниение, че за семейството му сумата, която е дадена е много голяма и ги е затруднила. Според слухове, за Адриан са потърсени 3 милиона лева.

Похитителите не са насилвали Адриан, отнасяли са се добре. Тони Златков каза още, че не знае дали става въпрос за престъпна група. Разследването е изцяло проведено от МВР, не са влагани собствени средства. 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK