Столични дилъри убили Доневио, за да си разчистят терена?

снимка: infomreja.bg, архив
Една от основните версии за убийството на лихваря-фермер Васил Донев-Доневио е, че столични дилъри си разчистват терена в един от най-апетитните райони в държавата – курорта Банско, пише БЛИЦ. Сега, след неговото убийство, единственият по-голям играч в бизнеса с наркотици, е Йордан Еринин.

Криминалистите обаче не бързат със заключенията. Възможно е разстрелът да не е поръчков, защото килърите са стреляли и по невинни хора. Това никак не е присъщо за наемните убийци.

Хората в село Баня още са в шок от случилото се. Те не могат да проумеят как някои хора разрешават споровете по толкова жесток начин.

"Млад човек си отиде. Доста работници и служители имаше, сега всички ще останат без работа и доходи. А той остави сирачета две невръстни дечица. Две са рожбите и на Бинко, те също ще растат без баща", разказват пред "Стандарт" съселяните на убитите.

Съседи на Донев споделят, че във фаталната сутрин той е бил много спокоен, пил кафе и към 7.30 часа поел към фермата. Половин час след това е застрелян./БЛИЦ/
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK