Стефи заминава за лечение в Германия, сумата е събрана! Предстоят нови две спешни кампании

Снимка: Infomreja.bg

Събрана е сумата за малката Стефания Йовева, на която предстоят две операции в германския град Майнц. Кампанията по събирането на средства продължи около месец и половина, като в нея се включиха десетки кюстендилци.

Събраната сума е около 48 000 лв., които бяха необходими за операциите на двете очи на малкото момиченце. Предстоят обаче две нови спешни кампании за момче и малко момиче от Кюстендил с онкологични диагнози.

"Когато получим пълният набор от документи ще ги обявим и ще пренасочим търговете за тях. Искам да Ви благодаря с цялото си сърце за всичко, което правите! Доказахме, че заедно можем! Вдъхнахте надежда на родителите на Стефи, а надеждата е всичко“, обявиха организаторите на благотворителните кампании за малкото момиченце.

Стефания е само на 1 година и 3 месеца, като преди половин година й поставят диагноза - конгенитална глаукома. Очното налягане на Стефи е било 40mmHg при допустимо 10-21mmHg. В България не дават надежда с обяснението, че глаукомата не се лекува. В чужбина лечение има!

Пожелаваме успех на малката Стефи и стискаме палци за бързото й оздравяване!!!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK