Стефан Лазаров: Заразените в квартал „Изток“ са 61, опитват се да ме изкарат лъжец

Снимка: Infomreja.bg, архив

Синът и внукът на Лазаров са сред заразени

Ромският общественик Стефан Лазаров обяви, че към този момент заразените с коронавирус в квартал „Изток“ в Кюстендил са 61. Други 6-ма са настанени в болницата в областния град.

„Някои хора се опитват да ме изкарват лъжец, както мен, така и Сдружение ,,Ларго", че в квартала няма коронавирус и сме взели пари да лъжем хората. Категорично отхвърлям тези обвинения.

Това са няколко души, които искат да манипулират квартала, да излъжат, да настроят хората срещу мен и Сдружение "Ларго". Категорично заявявам, че в момента, в квартала има 61 човека заразени от коронавирус.

Когато качваха сина ми в линейката опакован чувствах, че ми се срива целия свят. Каквото преживях тези дни не го пожелавам на никой от Вас. Синът ми беше заедно в една стая с Фари - Бог да го прости. Задавам Ви въпрос: Може ли, който не е болен от коронавирус да лежи в отделението за коронавирус.

Моят син е заразен от COVID-19, моят внук също“, каза още Лазаров.

Той заяви, че в продължение на 40 години помага на жителите на квартала и никой няма да му попречи това да продължи и за напред.

По думите на Лазаров пък Сдружение "Ларго" е спасило много човешки животи, а през последния месец са раздадени над 1100 пакета с храни за социално слаби.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK