Стефан Генов: Ще търсим победа срещу Монтана, за нас друга алтернатива няма

Снимка: ОФК "Пирин", архив

"Длъжни сме да търсим победата срещу Монтана от първата до последната минута". С тези думи наставникът на Пирин Стефан Генов посрещна момчетата на последната тренировка преди утрешния мач срещу Монтана. 

"Това е един от традиционно трудните съперници за Пирин, базирайки се на статистиката от последните два сезона. Колегата Кузмановски е подготвил добър отбор, сплав от млади и опитни футболисти", допълни Генов.

Проблемите с невъзстановени футболисти продължават. Сега със стомашни болки е Антон Костадинов, а Стилиян Николов и Станислав Костов все още лекуват контузии и не са готови на 100% за игра. Радостното е че се отпуши новото попълнение Ндуйе Муйеци. На албанеца бе небходимо по-малко от час игра в официален мач за да се разпише със зеления екип.

Най- вероятно Муйеци ще бъде отново на върха на атаката и срещу Монтана. За Генов остава дилемата кой ще партнира на албанеца. С добри изяви в последния мач срещу Спартак в Плевен се отличиха Влади Златинов и Дани Младенов.

Един от тях ще играе редом до Муйеци. Наставникът на орлетата се надява неговите футболисти да издържат физически в мача, тъй като това ще бъде трети двубой за тима в рамките на една седмица. Пирин е смятан за фаворит в в двубоя, като голямата букмейкърска къща Sportingbet е поставила коефицент от 1.90 за домакинска победа, докато такава за гостите се котира на 4. Равенството е оценено на 3.20. 

Днес орлетата тренират на стадион "Христо Ботев" в часа, в който ще проведе утрешната среща. А за нея зрителите ще могат да сядат само на първите два блока от сектор А.

Дисциплинарната комисия на БФС наложи на Пирин санкция, с която затвори частично сектора. Блокове 3,4 и 5 от единствения сектор А са затворени. Иначе цената на билетите е 5 лева, а двубоят започва в 19.00 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK