Стефан Апостолов получи наряд за мач от А група

снимка: infomreja.bg, архив

Най-младият арбитър в А група Стефан Апостолов получи наряд за мач от третия кръг на А група. Синът на кмета на община Симитли Апостол Апостолов ще ръководи двубоя между отборите на Локомотив София и Ботев Враца.

Мачът ще се играе на 26 август неделя от 18.00 часа на стадиона Славия в квартал Овча купел в столицата. Помощници на Апостолов ще бъдат Антон Терзиев от София и Велислав Миленков от Благоевград, а четвърти рефер е Вихрен Манев от столицата.

Ден по-рано на очаквания с голям интерес в Гоце Делчев мач между Пирин и Лудогорец, главен съдия ще бъде Николай Попов от София. На този двубой четвърти рефер ще бъде петричанина Ивайло Стоянов.

Столичанинът Николай Йорданов бе определен за главен рефер на срещата между отборите на Монтана и Левски, насрочена за събота от 18:00 ч. Помощници на Йорданов ще бъдат Николай Ангелов също от София и Валентин Добрев от Сливен.

 Съдийска тройка от Велико Търново пък ще ръководи дербито между ЦСКА и Локомотив (Пд), което ще се проведе по същото време в Сливен. Станислав Ставров ще надува свирката, докато Петко Павлов и Георги Дойнов ще вдигат байрака.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK