Стефан Апостолов дари 6 телевизора на Инфекциозното отделение на МБАЛ - Благоевград

Снимка: ГЕРБ

Дарението прие старшата сестра на отделнието, която благодари на депутата за щедрия жест

Народният представител от ГЕРБ Стефан Апостолов дари 6 телевизора за нуждите на Инфекциозното отделение на МБАЛ – Благоевград. Дарението прие старшата сестра на отделнието, която благодари на депутата за щедрия жест. 

„След разговор с д-р Гайдарска разбрах, че имат нужда от телевизори. Те ще се ползват от пациентите, които се лекуват в Инфекциозното отделение. Когато човек е в болница, има нужда от подходящи условия, които да направят престоя му по-лек. Затова се надявам, че правейки това дарение помагам поне малко на хората. В тези трудни времена е важно всеки да помага с каквото може“, подчерта Апостолов.

Това не е първото дарение, което прави народният представител Стефан Апостолов за нуждите на медиците в Област Благоевград. Още преди седмици той закупи и дари 200 висококачествени предпазни шлема на Спешен център – Благоевград. Дарението бе прието от директорът на спешната помощ д-р Красимир Михайлов, който каза, че този жест е много важен за тях. От своя страна в интервю за Радио „Фокус“ – Пирин Стефан Апостолов посочи, че шлемовете са достатъчно на брой, за да покрият нуждите на спешните медици от цялата област.

По-късно депутатът, заедно с кметът на Симитли Апостол Апостолов закупиха и дариха на жителите на Община Симитли 2000 висококачествени маски за многократна употреба.

Заедно с общинските съветници от ГЕРБ - Кресна се включи в даряването на 600 маски за многократна употреба, а с общинските съветници от партията в Струмяни бяха закупени и раздадени над 50 пакета с хранителни продукти от първа необходимост за най-нуждаещите се.

Отделно от това народният представител не е спирал да подпомага на двойки с репродуктивни проблеми от цялата страна, дарявайки половината от своята заплата. Макар в момента депутатите да не взимат своите възнаграждения, Апостолов продължава да помага, както в рамките на личната кауза, с която се ангажира още преди повече от 3 години, така и на спешните медици, но и на уязвимите групи от Община Симитли, а и от цялата област.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK